Hem Referenser
Referenser

Genom åren har vi samlat på oss en diger lista av kunder och olika objekt. Allt från lilla fru Svensson runt hörnet till betydligt större, kompletta säkerhetsanläggningar.

Just nu håller vi på och uppdaterar listan, och efterhand som vi pratat med dem som vi lägger upp här så kommer listan att fyllas på.


Här är några av våra kunder:

Bactiguard AB

Ett medicinteknikföretag vars svenska verksamhet bedrivs i Stockholm och
Småland, med fullskaliga analys- och mikrobiologilaboratorier samt
produktionsanläggningar med renrum. Till verksamheten i Markaryd har vi levererat låssystem, passersystem, brandlarm, inbrottslarm och ensamarbetarlarm.

Gerdmans Inredningar AB

Gerdmans Inredningar är ett katalogföretag som säljer kontors-, industri- och lagerinredning i hela Norden. 2009 flyttade de in i stora fina nybyggda lokaler här i Markaryd och vi levererade låssystemet och installerade passersystem i lokalerna.

HABI Bygg AB

Lokal byggfirma som även äger och förvaltar fastigheter i Markaryd. Till deras fastigheter har vi levererat låssystemen och vi levererar löpande lås och beslag till deras olika pågående projekt.

Markaryds Metallarmatur AB

MMA utvecklar och tillverkar ett komplett program av radiatorarmatur, värmearmatur och kylarmatur. Alltså termostater, ventiler och adaptrar. Hos MMA har vi installerat kameraövervakning, passersystem, låssystem och inbrottslarm.

Newsec Asset Management AB

Fastighetsförvaltning i bl.a Markaryd, Strömsnäsbruk och Traryd. Vi har levererat nya låssystem i många av deras fastigheter och sköter löpande service av deras cylindrar och nycklar.

Nibe AB

NIBE Energy Systems är Nordens största tillverkare av villavärmeprodukter och har en marknadsledande position i norra Europa inom huvudområdena varmvattenberedare och värmepumpar. Hos Nibe AB har vi installerat låssystem, passersystem, kameraövervakning, ensamarbetarlarm och inbrottslarm.

 

Certified by

Annons

Valid XHTML and CSS.