Hem Vi sponsrar

Inom all föreningsverksamhet finns det många eldsjälar som lägger ner ett stort arbete på att få just sin verksamhet att gå runt. Naturligtvis räcker det inte med bara ideellt arbete utan föreningar måste även få in pengar från sponsorer.

Vi har valt att sponsra följande föreningar:

Markaryds IF

Markaryds eget fotbollslag som spelar i division 3. Inför säsongen 2010 har de ny tränare och vi följer med spänning hur det går för laget. MIF har en bred ungdomsverksamhet som vi värderar högt.

Besök gärna deras hemsida här

Kornhult/Hishult FF

En fotbollsförening vid gränsen av Halland, Skåne och Småland. Det är en liten förening med herrlag i div 5, samt B-lag i klass 3 och 2 damlag i div 4 resp 5. Föreningen bedriver även en för bygden viktig ungdomsverksamhet. En liten förening som alltså har inte mindre än 2 damlag i seriespel.

Besök gärna deras hemsida här

Hinneryds IF

Ytterligare en fotbollsförening ute i skogen men i vår närhet. Herrlaget spelar i div 4 elit och damlaget i div 5. Även Hinneryds IF bedriver en stor och viktig ungdomsverksamhet genom HITS united. Föreningen har lyckats med bedriften att anlägga kommunens första konstgräsplan som kommer att tas i drift säsongen 2010.

Besök gärna deras hemsida här

Skånes Fagerhults Scoutkår

Hajker och läger, knopar och vindskydd. Scoutkåren är en religiöst och politiskt obunden förening som gör unga människor redo för livet genom äventyr och gemenskap.

Besök gärna deras hemsida här

Lions klubb Markaryd

Lions är en av världens största hjälporganisationer. Medlemmarna engagerar sig ideellt i olika samhälls- och hjälpprojekt för att göra världen till en bättre värld att leva i.

Besök gärna deras hemsida här

 

 

Certified by

Annons

Valid XHTML and CSS.